Viva Las Vegas - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Teun&Ellen - WaarBenJij.nu Viva Las Vegas - Reisverslag uit Las Vegas, Verenigde Staten van Teun&Ellen - WaarBenJij.nu

Viva Las Vegas

Blijf op de hoogte en volg Teun&Ellen

23 Juni 2014 | Verenigde Staten, Las Vegas

Hallo!

Vanmorgen de wekker al om half 7 gezet.... pff dat viel niet mee! Meteen gaan ontbijten en daarna alle spullen weer verzameld en op weg gegaan.
Vanuit Hurricane was het nog zo'n 2u rijden naar Las Vegas. We konden wel weer merken dat we weer de stad ingingen want het was meteen weer lekker druk op de weg. Onderweg ook nog een stuk door de staat Arizona gereden voordat we in onze laatste staat Nevada kwamen.

We zijn eerst naar een groot winkelcentrum gereden wat net buiten de strip lag.We dachten dat het al 10u was maar hier is het weer een uur vroeger! Hadden we even niet meer aan gedacht!! Het was dus pas 9u!
Mats we hebben mooie blauwe schoenen voor jou gekocht! Verder hebben we ons ingehouden! :-)

Daarna zijn we naar ons hotel gereden. We slapen nu 2 nachten in het Luxor hotel! Nadat we de auto op vallet parking hadden gezet, zijn we met al onze koffers en spullen het hotel ingegaan. Het was nog erg vroeg dus onze hotelkamer was natuurlijk nog niet klaar. Wel konden we voor $20 eerder op onze kamer! Dat hebben we gedaan want hoe eerder we dan ook aan het zwembad konden gaan liggen! Maar eerst moest de auto ingeleverd worden op het vliegveld. Gelukkig is dat nog geen 10 min rijden. Bij Alamo hebben we onze auto weer ingeleverd , alles is goedgekeurd, alleen mochten we nog wel even de $300 dropoff kosten betalen! Beetje jammer maar dat wisten we vantevoren!

Ondertussen kregen we een mailtje dat onze kamer klaar was! Jeeej! Snel alle spullen gedropt en op naar het zwembad! Dat hadden natuurlijk meer mensen bedacht..... Alles lag vol! Na een tijdje toch 2 bedjes gevonden. Helaas hebben ze hier geen parasols, maar pal in de zon liggen houden we nog geen kwartier vol! Gelukkig vonden we net een plekje waar we onze bedjes neer konden zetten zodat we met onze hoofden in de schaduw konden! Wel hebben ze dan weer van die privezones waar je geld voor moet betalen, dan heb je wel een parasol en bedje.... alleen mag je dan $70 neerleggen.... beetje jammer!

Vanavond hebben we lekker gegeten bij Outback steakhouse. Daarna zijn we nog een stuk de strip opgelopen. Bij het Bellagio zijn we weer teruggelopen. Het is echt zo warm!

Nu lekker met de airco op de kamer! We zijn echt moe! Sorry voor de evt spelfouten :-) Morgenvroeg eerst voetbal kijken en dan naar het zwembad.Verder zien we wel!

Liefs!

• 23 Juni 2014 - 08:28

Corrry:

Al bijna einde vakantie gaat wel vlug altijd. Gaaf zo in Las Vegas maar volgens mij wel erg druk. Hier moet je volgens mij ook echt niet lang zijn. Geniet er nog maar even van en van het zwembad in die hitte. groetjes

• 23 Juni 2014 - 08:30

Jacqueline:

Ziet er niet verkeerd uit toch bij dat zwembad. En dat hotel Luxor is echt mega groot. Veel plezier met de wedstrijd en in Las Vegas op jullie laatste dagje, groetjes pap en mam xx

• 23 Juni 2014 - 09:11

Carla En Gerrit:

Het ziet er geweldig uit, stom zeg van die parasols, dat er die niet staan.
    En inderdaad druk. Maar luier maar lekker. Ja die Mats heeft weer geluk met zn oom en tante.
    Ja Ellen als Teun de jackpot had gewonnen mocht jij zeker nog wel ff gaan sjoppen.
    Veel plezier bij het voetballen. Mick is helemaal blij met zn rode duivels. Maar hij zei, oma als ik bij jou ben, ben ik voor ned. Toch leuk he. Groetjes

• 23 Juni 2014 - 12:23

Ineke En Pappa:

Las Vegas !!, is niet echt een stad om lang te zijn, denk ik, wel mooi om en keer gezien te hebben.
    In dat hotel heb je wel een golfkarretje nodig om naar je kamer te gaan, mega groot zeg.
    Van die parasols is echt stom, maar ja commercie, is the name of the game daar.
    Niet te veel gokken want daar zit meestal geen winst in.
    Lekker relaxen de laatste dagen, lijkt me wel fijn aan het zwembad.
    Nou tot horens en geniet ervan, groetjes,
    Ineke en Pappa

• 23 Juni 2014 - 17:50

Ria:

Hoi Ellen en Teun wat heerlijk he Las Vegas geniet ervan voor je het weet is het al weer voorbij, helaas niets gewonnen, jullie hebben geluk in de liefde, zullen we maar zeggen. Geniet nog even in Las Vegas x

• 23 Juni 2014 - 20:10

Desiree:

Heerlijk genieten nog even daar!